Monday, June 7

counting..coming July! :)

wahh...sangat tak sabar tunggu bln depan...dapat balik.. yeay! :D

yupp! we are coming back to m'sia next month...hope semua yang dirancang berjalan dengan baik..

plan nak balik bersalin kat m'sia...sebab?? hehehe..sebab nak balik je.. :P

macam2 plan ada sepanjang kat m'sia nnt...nak gi sana,nak gi sini...jalan situ..jalan sinun..n most important nak makan..makan n makannnn! :D

dah kepingin lama nak makan ni...heheh.. OTAK-OTAK...SATA..KEPOK LEKO...MEE GORENG and CHAR KUEW TEOW (my favourite sumenyeee.... nyum2!) actually ikut hati byk lg nk mkn...hmmm..sabo2! :P



also rindu kat family..umi,abah..bro n dikna..juga family in law..syabil eiman n arissa! :D

kawan2 pun tak dilupakan... :) rindu nak lepak2...borak2...selalu 'jenguk' mereka-mereka itu di 'facebook' je...hehehe...

yup..this month je byk majlis yg tak dpt join..huhu..

to dear Ruby n Iki..dah selamat pon jadi husband & wife...SELAMAT PENGANTIN BARU! :D

also my lovely cousin, Siti Aishah...SELAMAT BERTUNANG spupuku!!! cepat2 kawin ye...:)

n my best BRO ever..Syed Mohd Fadzil...selamat kawin...malisnya tak lama lagi..this coming weekend..sory tak dpt raikan majlis tu bro..doa dr jauh buat bro n my sis in law (soon)...SELAMAT BERBAHAGIA! :D

since nak balik ni..terpk jugak...apa yg nak kasi as souvenier utk semua ek...cari punya cari..adela skit...hope semua suka la ek...tp sori la kalo semua tak dpt ek..kalo nk beli byk..botakkkkkk! :D

ape pun...doakan perjalanan yang dirancang selamat..aminnn :)

MALAYSIA...Here we come! KOREA...nanti jumpa lagi...(still got 3 years kot) haha :P

...

6 comments:

alia cikedil said...

nak hadiah kakkkkkkkkkkkkkkkkk :p hehehe.ada untuk lia tak *wink2*

ShAriFaH MaiSaRaH SyeD BaHaruDDin said...

halu lia! :) haaa...jeng jeng..mau hadiah ye..tungguuuuu! kalo sempat kita jumpe ekk ;)

Fikri said...

huhuhu... x sabo ni...

ShAriFaH MaiSaRaH SyeD BaHaruDDin said...

wee...tak sabo kan..3 weeks to go..yeaaa..jom kita blk mkn ye ayang!

rubybagai said...

sabo2....otak2 sedap!!! ahaha!! satay pun sodap..aishh..mcm2 sedap kak...mau makan pe??ehehe

ShAriFaH MaiSaRaH SyeD BaHaruDDin said...

aisshhh..jgn sebut..dah terbayang2 dpn mata ni..sume pon sodappp..takmo pilih nk mkn ape..nk mkn sumee! :P