Wednesday, March 30

swim! swim! :)

yeay! last few days bawak si kecik ni main air..swimming! hehe..actually that was his second experience 'main air' kt pool ni..1st time bwk amir 3 month + kot..but kejap aje..masuk air je dia dah gigil..haha..tak tahan sejuk la tu! haa..nmpk aje mcm 'brutal' tp tak tahan sejuk..noticed that since he was a little baby..(mcm la skang dah besar sgt kan :P) menurun umi la kot..me! mmg tak thn sgt sejuk..haha :P
but now amir dah 6 month ++ so dah big boy kan anak umi..try lagi 'celup' dlm air..haaaaaa...at first dia mcm 'kejung' je tgk air..then bila rasa selesa (mayb la) dah mula la kocak2 air tu...dia sukaaa! :D


ok..half body dah masuk :D


ok..cuba buat kuak lentang...hahaha :P
terpaksala pegang je coz lom sempat beli pelampung..next time ye baby! :)


haa..best2! mau main lagi..hehe..tgk tu baju dh kuyup..umi dia pon belasah je pki baju tu kt dia..dh bj utk swim tade..try cari yg baby size cam tade jek..huhu


hmmm..eh eh..nak pegang ni jap..penat la swim abah :D


alaaa..dh nk balik ke..ok nnt kita dtg lagi ok..hujan dah turun ni..


dah penat swimming..mandi, makan..then apa lagi..tidooo!

video
enjoy! ^_^

video
little swimmer :)

No comments: