Monday, June 15

Home SweeT HoMe ^_^

alhamdulillah..kami dah pulang..semua kerja pun berjalan dengan baik... :D

tapi....penat betul..sampai demam2..huhuhu..mujurla ade hubby sy yang sgt penyayang...tq syg!
tup2..bile dah blk melaka syg pulak yg demam ek...terjangkit plak..hohoho

back to da story...hmmm...masih tak terlambat nak wish SELAMAT PENGANTIN BARU buat makk aka nadia n shahrul...semoga berbahagia makk! :D
best sgt wedding dieorg..bertempat di Muar, Johor..kami bertolak jumaat pagi n buat persiapan sikit2 la...kebetulan hubby 'bertugas' sebagai photographer di sana...
majlis bermula disebelah malam..akad nikah..majlis berinai kecil dan marhaban...waahhh..happening sungguh! yang penting makk sgt cantik n berseri2 mlm tu... :D

majlis persandingan pulak berlangsung esk harinya..dgn tema pink n baby blue...sweet gitu! sonok coz macam2 ada...tp sy tak sempat mkn sume mknn yg ada..huhu..kecewa2 :P
apepun still enjoy...dpt jumpa teman mmu yg dh lama tak tak bersua...cewaahhh!

petang tu jugak kami bertolak pulang...penatttt! apepun selamat menempuh alam perkahwinan buat pasangan pengantin! ^_^
after that pulang ke alor star pulak...huuhhh..masih jauh perjalanan..
gambar masih belum siap sepenuhnya..akan di'update' later.. :P

update..

makk aka nadia...cantikkkk :D

kami..ceriaaa! ;)

pengantin, me n fiqah

pasangan pengantin

sweetttt... ^_^

me n makk :D

SELAMAT PENGANTIN BARU..SHAHRUL & NADIA!


we love u makk!!! :D

4 comments:

Name : missy keen said...

nk gambaaaaaaaaaaaaaaq

Anonymous said...

thanks sara huhuuhh. thanks kpd semua2 la!!

::aku:: said...

akk..dimnakah boleh hana dptkan gamba kite ini sume? :D

sha.maisarah said...

halu hana..! gamba ade kat flickr abg fik..tp rasenye tak upload sumela..huhuh